• Vakkundig en praktijkgericht advies
  • Voor 15:00 besteld morgen geleverd
  • GRATIS verzending vanaf €200

Snijolie

In onderstaan overzicht vindt u alle metaalbewerkingsvloeistoffen van Rotacon en snijpasta van Karnasch. De snij- en koelvloeistoffen van Rotacon kenmerken zich door hun uitstekende snijeigenschappen. Speciaal voor de lintzaagmachine met een olievernevelsysteem leveren wij uit voorraad de Rotacon zaagvernevel snijolie. 

ROTACON SNIJOLIE

Rotacon snijolie is een technisch hoogwaardige snijolie. Rotacon snijolie heeft als eigenschap een zeer hoge verdampingstemperatuur waardoor de olie ook bij hogere voedingen en snijsnelheden een uitstekende bescherming biedt en productieverhogend werkt.

ROTACON NEVELSNIJOLIE VOOR LINTZAGEN

ROTACON Nevelsnijolie SSH 15 is een dunne reuk- en kleurloze snijolie gebaseerd op synthetische hydroxylverbindingen met een hoog moleculair gewicht. Het product bevat geen minerale olie, is chloorvrij en is biologisch afbreekbaar.

ROTACON BOOR- EN ZAAGOLIE

ROTACON Boor- zaagolie bevat géén nitrieten, diethanolamine en vormt geen nitrosamines. Emulgeerbare olie voor koel- en smeermiddelsystemen van o.a. lintzaagmachines en (magneet)boormachines. Dient vorstvrij te worden opgeslagen.

KARNASCH SNIJPASTA

Speciale hoogwaardige snijpasta voor boren met o.a. kernboren, verhoogt de standtijd van uw snijgereedschap aanmerkelijk.