• Vakkundig en praktijkgericht advies
  • Voor 15:00 besteld morgen geleverd
  • GRATIS verzending vanaf €200

Kernboormachines

De magneetboormachines van Fein kenmerken zich door hun krachte motors, lichte gewicht, compacte bouw en uitstekende magneetkracht onder de meest moeilijke omstandigheden, samen met de Rotacon hard metalen kernboren al dan niet uitgevoerd met de Fein Quick-Inn opname wordt boren in RVS, staal en zelfs Hardox een vanzelfsprekendheid! 

Vorige1Volgende

FEIN KERNBOORMACHINE KBC 36 MAGFORCE

Extreem compacte kernboormachine met een perfect gewicht voor werkzaamheden op hoogte en op krappe plekken. Voorzien van binnenliggende motorkabelgeleiding voorkomt dat de motorkabel achter het werkstuk blijft haken of hangen.

FEIN KERNBOORMACHINE KBE 32

Extreem compacte kernboormachine met een perfect gewicht voor werkzaamheden op hoogte en op krappe plekken. Voorzien van binnenliggende motorkabelgeleiding voorkomt dat de motorkabel achter het werkstuk blijft haken of hangen.

FEIN KERNBOORMACHINE KBE 35

Kleine Eco-magneet-kernboormachine met 1 versnelling, krachtige slag en basisfuncties voor het kern- en spiraalboren op de bouwplaats. Voorzien van standaard Weldon 19 mm. aansluiting.

FEIN KERNBOORMACHINE KBU 35 QW

ompacte kernboormachine voorzien van variabel toerental, links-rechts functie en met uitstekende handzaamheid voor verticaal en bovenhands gebruik voorzien van Weldon snelwisselsysteem voor het snel en zonder sleutel verwisselen van gereedschap.

FEIN KERNBOORMACHINE KBU 35 M QW

Compacte kernboormachine voorzien van variabel toerental, links-rechts functie en met uitstekende handzaamheid voor verticaal en bovenhands gebruik voorzien van MK2 opname en inclusief MK-houder met Weldon snelwisselsysteem voor het snel en zonder sleutel

FEIN KERNBOORMACHINE KBU 35 2 QW

Kleine rechts-/linksdraaiende Universal-magneet-kernboormachine met 2 versnellingen, krachtige slag en hoog toerental voor efficiënt spiraalboren op de bouwplaats. en met uitstekende handzaamheid voor verticaal en bovenhands gebruik Voorzien van Weldon sn

FEIN KERNBOORMACHINE KBU 35 P QW

Kleine rechts-/linksdraaiende Universal-magneet-kernboormachine met 1 versnelling, krachtige slag, permanente magneet en de hoogste functionaliteit voor heel veilig en flexibel werken op de bouwplaats. Voorzien van Weldon snelwisselsysteem voor het snel e

FEIN KERNBOORMACHINE KBU 35 Q

Compacte kernboormachine voorzien van variabel toerental, links-rechts functie en met uitstekende handzaamheid voor verticaal en bovenhands gebruik voorzien van Quick-IN snelwisselsysteem voor het snel en zonder sleutel verwisselen van gereedschap.

FEIN KERNBOORMACHINE KBU 35 MQ

Compacte kernboormachine voorzien van variabel toerental, links-rechts functie en met uitstekende handzaamheid voor verticaal en bovenhands gebruik voorzien van Quick-IN snelwisselsysteem voor het snel en zonder sleutel verwisselen van gereedschap.

FEIN KERNBOORMACHINE KBU 35 PQ

Kleine rechts-/linksdraaiende Universal-magneet-kernboormachine met 1 versnelling, krachtige slag, permanente magneet en de hoogste functionaliteit voor heel veilig en flexibel werken op de bouwplaats.

FEIN ACCU KERNBOORMACHINE AKBU 35 PM QW

Kleine rechts- en linksdraaiende magneet accu kernboormachine met 1 versnelling, krachtige slag, voorzien van MK2-gereedschaphouder en Weldon kernboorhouder voorzien van permanente magneet, zeer hoge functionaliteit voor mobiel werken op de bouwplaats.

FEIN KERNBOORMACHINE KBM 50 U

Krachtige magneetboormachine met 2 versnellingen en de hoogste functionaliteit, rechts-/ linksdraaiend en voorzien van elektronische toerentalinstelling.

FEIN KERNBOORMACHINE KBM 50 Q

Kernboormachine voor boren met HM kernboren tot Ø 50 mm. voorzien van Quick-IN snelwisselsysteem voor het snel en zonder sleutel verwisselen van gereedschap. Rechts-/linksdraaiend en voorzien van elektronische toerentalinstelling.

FEIN KERNBOORMACHINE KBM 50 AUTO

Intelligente kernboormachine met 2 versnellingen en automatische voeding. Planbare werktijden door reproduceerbare en geklokte boortijden.

FEIN KERNBOORMACHINE KBM 65 U

Grote magneetboormachine met dubbele boormotorgeleiding voor het gebruik van de grootste boorgereedschappen. Grote magnetische kracht en voorzien van MK3 opname.

FEIN KERNBOORMACHINE KBU 110-4M

Grote rechts-/linksdraaiende universal Fein magneetboormachine met 4 versnellingen, hoog vermogen en krachtige slag, MK4-gereedschaphouder en de hoogste functionaliteit voor de zwaarste boorwerkzaamheden in de werkplaats.

FEIN KERNBOORMACHINE KBB 40

Extreem compacte kernboormachine met een perfect gewicht voor werkzaamheden op hoogte en op krappe plekken. Voorzien van binnenliggende motorkabelgeleiding wat voorkomt dat de motorkabel achter het werkstuk blijft haken of hangen.

FEIN KERNBOORMACHINE KBB 60

Met aandrijfwerk met twee versnellingen voor boorgaten in de werkplaats tot een boordiepte van 75 mm. Kernboormachine is voorzien van solide massieve constructie voor werken onder zware omstandigheden.