• Vakkundig en praktijkgericht advies
  • Voor 15:00 besteld morgen geleverd
  • GRATIS verzending vanaf €200

Tapmachines

B&M Techniek levert uit voorraad electrische taparmen met krachtige, hoogwaardige en nauwkeurig in te regelen motoren. De taparmen kunnen gebruikt worden bij het semi-automatisch tappen van kleine en middelgrote series van doorlopende en blinde gaten. Vooral het tappen van blinde gaten biedt grote voordelen wanneer dit met deze electrische tapmachines gedaan wordt. het aantal omwentelingen dat gemaakt moet worden wordt vooraf ingesteld wat resulteert in een aanzienlijke tijdbesparing.

Vorige1Volgende

ELEKTRISCHE TAPARM

De elektrische tapmachine uit ons programma is bijzonder gebruiksvriendelijk. De flexibele arm is zeer soepel waardoor u zonder enige krachtsinspanning de tap naar het werkstuk brengt.

JEPSON GSMPRO M18 ELECTRISCHE TAPMACHINE

Jepson Power tapmachine tot M18 voor snel en nauwkeurig schroefdraad tappen met omkeermechanisme voor kortere werktijden. Uitstekende precisie door spelingvrije verbinding tussen de booras en de schroefdraadhouder.

FEIN TAPMACHINE GWP 10

Tapmachine voor snel en nauwkeurig schroefdraad tappen met omkeermechanisme voor kortere werktijden. Uitstekende precisie door spelingvrije verbinding tussen de booras en de schroefdraadhouder door conische B12-houder voor een hoge rondloopnauwkeurigheid.

FEIN ACCU TAPMACHINE AGWP 10

Accu tapmachine van Fein voor schroefdraadtappen tot M10. Uitstekende precisie door spelingvrije verbinding tussen de booras en de schroefdraadhouder door conische B12-houder voor een hoge rondloopnauwkeurigheid.