• Vakkundig en praktijkgericht advies
  • Voor 15:00 besteld morgen geleverd
  • GRATIS verzending vanaf €200

Flex machines

Het FLEX accu programma voldoet door het geavanceerde machine- en accu-concept aan nieuwe kwaliteits- en prestatie-eisen. Het speciale systeem zorgt zelfs bij een hoge vermogensbehoefte, zoals bij grote schroef- en boordiameters, voor een lange levensduur.

FLEX 2-SNELHEDEN ACCU-BOORSCHROEVER

De FLEX DD 2G 18.0-EC ACCU boorschroever is een extreem krachtig gereedschap. De haakse slijper is voorzien van een koolborstelloze motor welke een lange levensduur garandeert.

FLEX 4-SNELHEDEN ACCU-BOORSCHROEVER

De FLEX DD 4G 18.0-EC ACCU boorschroever is een extreem krachtig gereedschap. De machine is voorzien van een koolborstelloze motor welke een lange levensduur garandeert. Speciaal ontwikkelde machine voor de metaalbewerking / hoog toerental.

FLEX 2-SNELHEDEN ACCU-KLOPBOORSCHROEVER

De FLEX PD 2G 18.0-EC ACCU klopboorschroever is een extreem krachtig gereedschap. De machine is voorzien van een koolborstelloze motor welke een lange levensduur garandeert.

FLEX ACCU SLAG-/IMPACTSCHROEVER IW 1/2 "

De FLEX IW 1/2" 18.0-EC ACCU slag- /impactschroever is een extreem krachtig gereedschap. De machine is voorzien van een koolborstelloze motor welke een lange levensduur garandeert.

FLEX ACCU SLAG-/IMPACTSCHROEVER IW 3/4 "

De FLEX IW 3/4" 18.0-EC ACCU slag- /impactschroever is een extreem krachtig gereedschap. De machine is voorzien van een koolborstelloze motor welke een lange levensduur garandeert.

FLEX ACCU SLAG-/IMPACTSCHROEVER ID 1/4 "

De FLEX ID 1/4" 18.0-EC ACCU slag- /impactschroever is een extreem krachtig gereedschap. De machine is voorzien van een koolborstelloze motor welke een lange levensduur garandeert.

FLEX ACCU HAAKSE SLIJPER LB 125 18.0-EC

De FLEX LB 125 18.0-EC ACCU haakse slijper is een extreem krachtig gereedschap. De haakse slijper is voorzien van een koolborstelloze motor welke een lange levensduur garandeert.

FLEX ACCU HANDCIRCELZAAG CS 62 18.0-EC

De FLEX CS 62 18.0-EC ACCU handcircelzaag met pendelkap is een extreem krachtig gereedschap. De machine is voorzien van een koolborstelloze motor welke een lange levensduur garandeert.

FLEX ACCU BOORHAMER CHE 18.0-EC

De FLEX CHE 18.0-EC ACCU boorhamer is een extreem krachtig gereedschap. De machine is voorzien van een koolborstelloze motor welke een lange levensduur garandeert.

FLEX ACCU BOORHAMER CHE 2-26 18.0 EC

De FLEX CHE 2-26 18.0 EC ACCU boorhamer is een krachtige accu boorhamer met een slagkracht van 2.6 J. De machine is voorzien van een koolborstelloze motor welke een lange levensduur garandeert.

FLEX 2-SNELHEDEN ACCU-MENGMACHINE

De FLEX MXE 18.0-EC ACCU mengmachine is een extreem krachtig gereedschap. De machine is voorzien van een koolborstelloze motor welke een lange levensduur garandeert.

FLEX RECHTE ACCUSLIJPER 18V DGE 25 18.0-EC

De FLEX rechte accuslijper 18V DGE 25 is een extreem krachtig gereedschap. De machine is voorzien van een koolborstelloze motor welke een lange levensduur garandeert.

FLEX MULTI-TOOL 18V

FLEX MT 18.0 EC C Accu-multitool 18.0 V met StarlockMax-opname voor snelle resultaten bij verbouwing en renovatie met BI-metalen zaagblad voor hout, metaal en kunststof.

FLEX ACCU DROOGBOUWSCHROEVER DW 45 18.0 EC

De FLEX DW 45 droogbouwschroever is een extreem krachtig gereedschap. De machine is voorzien van een koolborstelloze motor welke een lange levensduur garandeert.

FLEX LI-ION OPLAADBARE ACCUPACK 18,0 V

Accupack Li-Ion 18,0 V met geïntegreerde laad-/ontladingsbescherming, weergave laadstatus, stof- en spatwater beschermd. Electronic Management System (EMS) beschermt de accupack, verlengt de levensduur en verhoogt de efficiëncy.

FLEX SNELLADER 18 V

Voor opladen van 10,8 en 18,0 V accupacks. Met groot LCD display voor accudiagnose en laadstatus. Oplaadduur: ca. 40 min voor 18,0 V / 2,5 Ah en ca. 50 min voor 18,0 V / 5,0 Ah. Door een speciale laadprocedure wordt 80% van de laadcapaciteit binnen ca. 30