• Vakkundig en praktijkgericht advies
  • Voor 15:00 besteld morgen geleverd
  • GRATIS verzending vanaf €200

Fein boormachines

De electrische Fein boormachines zijn stuk voor stuk onmisbare kwaliteits gereedschappen. Van de allround electrische handboormachine tot en met de speciale boormachines uitgevoerd met morsekonus opname. Zo werkt u altijd rendabel, of u de werkzaamheden nu dagelijks of maar één keer per week verricht.

Vorige1Volgende

HANDBOORMACHINE BOP 6

Snel draaiende boormachine met 1 versnelling tot 6 mm in staal met grote toerentalstabiliteit voor de metaalbouw. Krachtig met optimaal toerental in het onderste diameterbereik voor rendabel werken door efficiënt gebruik van de machine.

HANDBOORMACHINE BOP 10

Compacte en toerentalstabiele boormachine met 1 versnelling tot 10 mm in staal voor montagewerkzaamheden op locatie. FEIN motor met hoog toerentalstabiliteit voor constante boorprogressie bij bijna elke toepassing.

HANDBOORMACHINE BOP 13-2

Universele boormachine met 2 versnellingen tot 13 mm met ideaal toerentalbereik voor staal en roestvrij staal. Automatische spilvergrendeling en eenhulzige snelspanboorhouder voor comfortabel wisselen van gereedschap.

HANDBOORMACHINE BOZ 32-4 M

Universele rechts-/linksdraaiende boormachine met vier versnellingen, toerentalinstelling, MK3-gereedschaphouder voor zware boorwerkzaamheden. FEIN 1800 W motor met hoog vermogen en mechanisch drijfwerk met 4 versnellingen voor een hoog draaimoment bij zw